Carierele cel mai des alese in functie de tipurile de personalitate  

Cercetarile au aratat ca multe dintre aceste diferite tipuri de personalitate au preferinte distincte cand este vorba de alegerea profesiei. Am prezentat pentru fiecare tipologie de personalitate trasaturile caracteristice care pot influenta traseul profesional, cat si cateva sugestii legate de posibilele domenii de activitate profesionala pe care fiecare le-ar putea alege, li s-ar potrivi ca si tipologie.

Acest material este oferit ca un ghid informativ. Nu cuprinde o analiza completa, pentru fiecare individ in parte existand bineinteles mai multe variabile si factori de analizat inainte de a-si alege profesia. Nu garantam succesul sau esecul niciunei profesii. Oamenii sunt unici. Totusi, aceste informatii va vor ajuta sa completati tabloul descriptiv al tipului dumneavoastra de personalitate, sugerandu-va niste optiuni care ar fi apropiate stilului personal. Pentru o analiza completa si individuala, consultati si un consilier de cariera.


   Servicii  


Afla acum
tipul tau de personalitate


Chestionarul de Personalitate este format din 48 de intrebari care va vor testa modul cum ganditi si reactionati la diferite situatii de viata.
 


   Categorii