A deveni persoana care ti-ai dorit sa fii

Esti o persoana normala?

Normalitatea este doar un concept mental. Normalitatea nu este la fel ca si a altcuiva. Normalitatea este unica. Defapt este doar o modalitate de a limita un concept inradacinat in frica. Realizeaza faptul sa nu esti la fel cu nimeni de pe pamant. Nimeni pe aceasta planeta nu este exact ca tine, chiar daca sunteti gemeni. Colectia individuala de experiente te face unic.

Cu toate acestea ce fac majoritatea oamenilor cu aceasta unicitate? Incearca sa o uite. Sa agata de ambalaj, gandindu-se ca trebuie sa fie la fel ca ceilalti. Ei lupta pentru normalitate, pentru a fi similari cu toti ceilalti. Acest lucru este o nebunie curata din moment ce normalitatea nu exista decat ca un concept imaginar. Ai cunoscut o persoana 100% normala?

Renunta la etichete. Normal nu este o eticheta demna de urmarit. Nu merita. Poate ca esti ingrijorat de faptul ca esti prea diferit. Partea buna este atunci cand esti respins, comunitatea va constientiza si te va primi cu bratele deschise. Anormal sau diferit nu sunt etichete ce ar trebui urmarite. Obiectivul ce trebuie urmarit ar fi opusul anormalului, o unicitate ce incearca sa gaseasca sentimentul acesta. Insa persoana menita sa devii nu se afla nicaieri privind spectrumul liniar de la normal la diferit. Compararea ta cu alti nu te va ajuta. De ce ai nevoie este de o modalitate de a te compara cu tine. Invata sa cunosti sinele tau suprem. Cea mai buna metoda de a deveni persoana menita sa fii este sa mergi sa cunosti acea persoana. Poti face asta si nu este dificil. Poti face asta in imaginatia ta. Practic sa te vizualizezi mergand intr-o camera si cunoscand sinele tau viitor si conversand cu el. Este o experienta edificatoare. Daca ai o problema sau o preocupare, recomandam o astfel de solutie ce are nevoie de multe ori de curaj pentru a o pune in aplicare. Deci lipsa fricii ar putea fi o mai buna descriere decat curajul.

Frica nu este o parte a ecuatiei. O modalitate de a privi aceata meditatie este ca subconstientul creaza aceasta persoana imaginara ca o proiectie a ceea ce simti ca vei deveni, o versiune idealizara a ta. Dar poate la un anumit nivel aceasta persoana exista cu adevarat.

A deveni sinelui superior. Cand iti cunosti sinele superior iti ofera un model de crestere personala. Este o modalitate de a te compara cu tine. Nu trebuie sa te ingrijorezi cu etichete ca cele normale ce sunt bazate pe compararea ta cu alti. Esti prezentat cu o viziune ce este unicitatea ta, una pe care o poti realiza.

Compararea prezentului personal cu viitorul personal, te va ajutat intotdeanua sa poti vedea ceea ce ai nevoie pentru a face urmatorul pas. Unii oameni pot defini aceasta persoana imaginara ca un spirit ce te ghideaza. Sinele tau superior si original va servi scopului de a te ajuta sa renunti la frica sa inveti sa dezvolti o mai mare compasiune ca un echilibru catre curaj.

In curand cercul va fi complet. Ironia face ca prin urmarirea unicitatii tale, te vei simti mult mai normal. Vei fi capabil sa te conectezi cu oamenii din puterea ta interioara si nu din frica. Vei fi proprietarul tau, cunoscand cine esti si cine esti menit sa devii. Judecata celorlalti fie ca e negativa sau pozitiva nu te va influenta. Conexiunea ta cu sinele superior este conexiunea ta cu ceilalti. Aceasta este foarte diferita, este conexiunea bazata pe ego si atasament. La acest nivel te conectezi cu ceilalti prin sinele lor superior. Acest tip de conexiune este amuzant, pur si simplu treci peste frica etichetarii oamenilor si le vorbesti ca un spirit liber.

Etichetele si titlurile sunt irelevante. Doi oamenii cu o constientizare superioara se pot intanli pentru prima oara si in cateva minute pot discuta lucruri cum ar fi misiunea, scopul si sensul vietii. Comunicarea va fi ridicata la continut pentru ca astfel de oamenii vorbesc ca si cum ar vorbi cu sufletele lor. Pe de alta parte  cand oamenii cu o constientizare inferioara se intanlesc comunicarea lor este superficiala si timida. Fiecare persoana se simte una pe cealalta in loc sa comunice cu eul lor. Ele nici macar nu sunt conectate cu sinele lor  adevarat pentru ca se identifica cu egoul lor.

Comunicarea egocentrica este competitiva si tematoare.

Constientizarea relatiilor. Vei fi deseori uimit de masinatiunile prostesti pe care oamenii le fac cand sunt interesati in inceperea unei relatii cu cineva. Frica face ca oamenii sa piarda tot felul de oportunitati si complica lucrurile pana in punctul in care devin ridicole. Imaginati-va cat de simple ar fi relatiile fara frica. Daca va place cineva, spunetii si intreabatii daca simt la fel. In cateva minute vei fi capabil sa te deplasezi intr-un fel sau altul. Cand depasesti frica, precizia va creste, chiar si atunci cand vei primi un raspuns negativ, inseamna ca ai interpretat gresit acea persoana , iar un refuz te elibereaza pentru a atrage pe altcineva.

Constientizarea face viata mai usoara. Pe masura ce te straduiesti sa devii persoana ce esti menita sa devii, viata devine mai usoara. Defapt ar fi corect sa spunem ca viata este la fel de grea, dar capacitatea de tratare a ei va creste pana in punctul in care viata pare mai usoara. Esti mai puternic astfel incat greutatea se simte mai usor.

Care este misiunea sinelui tau superior? Daca vrei sa devii acea persoana ia ceva timp pentru  a o cunoaste in imaginatia ta. Permite-i acelei viziuni sa te inspire si sa te ghideze. Vizualizeaza tipul de persoana ce ai vrut intodeauna sa devii si pastreaza viziunea pana cand fizic devii acea persoana.

Leave a Reply