Manifestarea intentiilor

Atunci cand incerci aplicarea modelului de manifestare a intentiilor, al realizarii obiectivelor, poti intampina unele dificultati. Atunci cand esti foarte constient, esti capabil sa iti concentrezi intentiile congruent si obiectivele tale incep sa se exteriorizeze, cu o relativa usurinta. Dar atunci cand te scufunzi intr-un nivel mai scazut de costientizare si cedezi in fata gandurilor contradictorii, atunci trebuie sa le faci fata si manifestarilor acestor ganduri. Asa ca, factorul limitator pare sa fie abilitatea ta de a mentine gandurile tale concentrate pe ceea ce iti doresti, in loc de a-ti pune energia mentala in lucruri pe care nu ti le doresti. Gandeste-te la acest proces ca la invatarea gestionarii karmei mentale.

Daca doresti sa aflii de ce se intampla acest lucru, atunci emite intentia de a primi un raspuns la intrebarile tale. O intentie concentrata pe a obtine un raspuns iti poate clarifica multe nelamuriri. Nu trebuie sa accepti orbeste raspunsul, dar il poti folosi precum indiciu pentru a vedea unde sa cauti in continuare. Si totul va trece in consecinta prin intelect, pentru a vedea daca are sens pentru tine raspunsul primit.

Dupa cateva zile de la emiterea intentiei, poti observa cateva sicronizari interesante. Atunci cand emiti intentii pentru a primi un raspuns, deseori vin inapoi sub forma de sincronizari ce conduc spre informatie, cateodata intr-o forma simbolica. De obicei aceste simboluri sunt evidente si usor de interpretat. Cateodata prima sincronizare este si un punct de plecare. Si daca o urmezi iti poate oferi si mai multe indicii importante.

Unul dintre obiectivele tale principale poate fi sa inveti mai multe, despre cum sa folosesti modelul de intentie- manifestare si sa intelegi mai bine cum functioneaza.

Nu poti insa folosi metoda stiintifica, deoarece nu iti poti materializa gandurile si separa pentru a le studia. Dar, acest lucru nu trebuie sa te impiedica sa explorezi acest model, in propriul tau fel. Daca insa, nu crezi in intentie-manifestare, atunci aceasta neincredere este o intentie de a manifesta esecul acestui model, asa ca acest lucru vei experimenta. Dar, daca alegi sa crezi in acest model, atunci acesta va functiona.

Din pacate nu exista nici un mod de a convinge o persoana ca acest model functioneaza, daca acea persoana nu crede deja ca functioneaza. Si asta, deoarece acea persoana va genera propria ei intentie, de a bloca orice o poate convinge de lucrul contrar. Dar pe de alta parte, exista atat de multa putere si potential in acest model, incat este pacat sa nu il explorezi mai departe.

Multe persoane pot vedea modelul de intentie- manifestare ca pe un fenomen pur subconstient. Te convingi pe tine insuti ca ceva este adevarat si astfel devine o auto-profetie. Si acesta este un mod de a manifesta rezultate, cu acest model. Si bineinteles ca acest model se poate manifesta si prin actiuni directe – intentionezi sa faci ceva si apoi il executi. Putem obtine rezultate si de la actiuni gandite constient si de la actiuni subconstiente.

Dar cum ramane cu actiunile supraconstiente? Poti genera rezultate, fara a face nimic din punct de vedere fizic, pentru a le realiza? Poti manifesta lucruri fizice reale, prin vointa de a face acest lucru? Daca crezi in efectele supraconstientului, atunci rezultatul este mult mai bun, decat daca nu crezi in acestea. Poate ca o convingere in supraconstient accentueaza efectele subconstientului. Oricare ar fi cazul, tot vei avea un rezultat pozitiv.

 

Leave a Reply