Imagineaza-ti

Imagineaza-ti o viata in care tot timpul tau este petrecut cu lucruri pe care vrei sa le faci cu adevarat. Imagineaza-ti acordarea atentiei tale maxime unui proiect pe care l-ai creat chiar tu, in loc sa lucrezi la proiecte care ii fac pe altii bogati. Imagineaza-ti ca inmanezi o scrisoare sefului tau in care scrii: „ Draga Sefule iti scriu pentru a te informa ca serviciile tale nu mai sunt necesare. Multumesc pentru tot, dar de acum voi face lucrurile asa cum imi doresc eu.” Imagineaza-ti ca astazi este ultima zi in care lucrezi pentru altcineva inafara de tine.

Ce ar fi daca in viitorul apropiat te vei pregati pentru munca deschizand laptopul la tine acasa sau vei pasi intr-un spatiu pe care l-ai deschis tu sau vei suna un client, care are incredere in tine, pentru sfaturi utile sau vei face orice iti doresti in loc sa faci ce iti spune altcineva? In toata lumea in multe moduri diferite foarte multe persoane fac exact acest lucru. Rescriu regulile muncii, devin proprii sefi si creeaza un nou viitor. Unii dintre acesti inteprinzatori si-au gasit libertatea in comunicarea online prin a crea produse digitale care sunt vandute pentru un pret corect. Altii si-au deschis propriul mic magazin de cartier. Unii dintre ei sunt nascuti pentru a fi proprii sefi, determinati sa se descurce singuri de la o varsta frageda.

Dar majoritatea sunt persoane obisnuite, de toate varstele si niveluri sociale, care au facut tranzitia catre o noua cariera dupa ce au devenit extrem de dezamagiti de lumea muncii traditionale. Si toti au facut acest lucru urmarind doua concepte: libertate si valoare. Libertatea este ceea ce cautam cu totii si valoarea este modul in care putem sa o obtinem. Cand pretuiesti libertatea mai mult decat orice vei face alegeri diferite. Prioritatile tale se vor schimba. Vei avea mai mult timp pentru familia ta si mai mult timp pentru hobby-urile care iti plac. Cand te concentrezi pe a ajuta alte persoane facand conexiunea intre munca ta si nevoile lor atunci creezi valoare. Nu este nevoie de abilitati speciale sau foarte multi bani, dar este nevoie de o disponibilitate mare de a-ti imagina.

Leave a Reply