Extinderea abundentei

Unul dintre lucrurile pozitive ale mentalitatii abundentei (sau a vibratiei abundentei pentru a fi mai precis) este ca odata ce ti-ai dat seama cum sa blochezi acea stare in una din partile vietii tale, poti folosi ceea ce ai invatat pentru a o extinde asupra altor parti din viata ta.

Spre exemplu, sa presupunem ca deja te bucuri de o abundenta sociala majora. Poate ca ai multi prieteni buni si esti capabil sa iti faci prieteni noi usor, oricand  iti doresti acest lucru. Intotdeauna ai persoane disponibile sa mearga cu tine oricand doresti. In aceasta parte a vietii tale ai atins deja abundenta. Acum sa presupunem ca te zbati in domeniul finantelor. Poate ca ai datorii si platirea facturilor este o povara. Poate ca iti este greu sa generezi constant un venit, sau te simti obligat sa accepti locuri de munca ce nu iti plac doar pentru a face suficienti bani. In aceasta parte din viata ta esti inca blocat in deficit. Poti aplica ceea ce ai invatat in partea abundenta din viata ta pentru a remodela partea orientata spre deficit si gradual sa o ridici la un nivel de abundenta. Abundenta si deficitul sunt pur si simplu tipare diferite ale relatiilor. Poti avea un tip de relatie cu viata ta sociala si un alt tip de relatie cu finantele tale. Poti avea o relatie cu munca ta si o alta relatie cu sanatatea ta.

Lectiile tale cu privire la relatii pot fi generalizate si transplantate in aceiasi maniera in care poti folosi lectii aplicate unei relatii impersonale, pentru a te ajuta sa imbunatatesti o alta relatie umana. Poti de asemeni sa aplici lectiile tale interne cu privire la relatii in diferite domenii ale vietii tale. Poti explora prin scris (a tine un jurnal) cum gandesti si ce simti cu privire la cea mai bogata parte din viata ta. Unde ai cele mai bune rezultate? Ce tip de actiuni iei in acel domeniu? Cum relationezi cu aceasta parte din viata ta? Cum te descurci cu regresele? Ai nevoie de ajutor, sau te descurci singur? Cum ai creat aceste rezultate?  Fa apoi acelasi lucru cu acea parte din viata ta in care experimentezi deficitul. Intreaba si raspunde la aceleasi intrebari. Tinteste sa ai un sens de claritate cu privire la cum gestionezi fiecare din aceste relatii. Compara si pune in contrast raspunsurile tale. Vei descoperi diferente majore in modul de relationare cu diferite domenii din viata ta.

Acum ia in considerare cum poti sa aplici ceea ce functioneaza cel mai bine pentru tine, de la cea mai pozitiva relatie pana la cea mai negativa. Ce poti face diferit? Ce tip de vibratie functioneaza cel mai bine pentru tine? Cum vei aborda partile orientate spre deficit din viata ta in asa fel incat sa aduci abundenta in ele?

Modelul general de nivel inalt este in esenta acelasi de fiecare data. Incepe cu crearea si mentinerea vibratiei corecte. Un alt pas implica eliberarea fricii si renuntarea la atasamentul fata de rezultate. Sa te plasezi intr-o pozitie in care stii ca poti avea orice iti doresti. Apoi  trebuie sa treci prin diferite blocaje si convingeri limitate ce te mentin blocat in vechia ta vibratie. Si in cele din urma, trebuie sa primesti curajos noul nivel de abundenta care necesita invariabil pasirea afara din zona ta de confort. Acest proces poate fi ajuns in cateva luni sau chiar ani. Principalul factor limitativ este de cat timp este nevoie pentru a identifica si a renunta la o convingere limitata si de cat timp este nevoie pentru a convoca curajul necesar pentru a parasi zona de confort si sa primest ceva nou. Un alt sfat ce poate accelera progresul in mod semnificativ este, sa aduci oameni in cercul tau social, ce deja se bucura de abundenta, in acel domeniu in care ai dori si tu sa experimentezi abundenta. Asa ca daca vrei mai multi prieteni in viata ta, incepe sa frecventezi acele persoane pe care le cunosti si care sunt cele mai abundente social.

Vibratia lor, curand ti se va transmite si tie si vei aluneca spre noua realitate destul de repede. Incearca acest proces si fii rabdator. Bucura-te de calatoria de la deficit la abundenat, dar nu crede ca trebuie sa ajungi acolo peste noapte.

Leave a Reply