Energia sexuala

Energia sexuala drept combustibil – ce inseamna ca un tel sa te inspire? Inseamna ca atunci cand te gandesti la scopul tau ca si cum ar fi deja realizat, se simte atat de incredibil de  atragator incat ai aproape o atractie sexuala spre acesta. Gandul de a atinge acest obiectiv este de-a dreptul excitant si experimentezi un raspuns biologic la acest efect. Hormonii preiau controlul si devii incredibil de concentrat si nu poti decat sa te gandesti la obiectul dorintelor tale, asa trebuie sa se simta sa fi condus de un obiectiv care va inspira cu adevarat. Este o obsesie magnifica, chiar sa visezi cu ochii deschisi la acest obiectiv este incantator, o energie constructiva. Chiar daca va trebui sa infrunti cateva provocari si rezistente pe parcurs, nu te clintesc, deoarece depasirea lor este o experienta placuta atunci cand esti excitat.Urmarirea unui obiectiv este ca si cum ai practica arta seductiei, daca o problema te da inapoi vei fi temporar frustrat dar pe termen lung face urmarirea mult mai excitanta si recompensa mult mai mare.

Chimia sexuala – gandeste-te la o persoana de care esti foarte atras sexual, simti o anumita atractie chimica spre aceasta, dar acest sentiment nu il ai pentru oricine. Reactiile tale pot fi un mix ciudat intre biologie si conditie sociala. In mod similar vei simti ca anumite obiective va excita in mod natural in timp ce altele nu. Din punct de vedere intelectual poti deduce ca anumite obiective sunt o idee buna, dar daca nu este atractie chimica, pasiunea si energia nu vor urma.

Descopera-ti declansatorii excitatiei

1- competitia – de obicei sunteti excitati atunci cand sunteti provocati. Daca un tel pare prea usor pentru voi, daca puteti gasi o cale relativ usoara de a il ajunge, nu reusiti sa va implicati. Atingerea obiectivelor usoare este ca si cum ai ataca pe cei slabi, nu gasesti nici un fel de onoare in asta. Daca este usor, nu merita facut pentru ca nici o crestere nu rezulta din acest proces.

2- unicitatea – sunte-ti atrasi de obiectivele ce va indreapta spre o cale neobisnuita. Nu fixezi obiective ce au fost deja realizate. Preferi sa navighezi in teritorii nesigure, in special in cele care au multe semne de avertizare. A infrunta un dragon este mult mai distractiv decat a lenevi pe plaja.

3- indrazneala- va delecteaza sa alegeti obiective ce par a avea sanse scazute de reusita (cel putin din standardul altor persoane). Cu cat auziti mai mult “nu veti reusi”sau este imposibil”cu  atat stiti ca sunteti pe calea corecta.

4- impactul – daca un tel pare fara sens sau irelevant in marea schema a lucrurilor atunci nu va intereseaza. Va plac obiectivele care pot produce un impact pozitiv asupra altor persoane, trebuie sa fie si altceva la mijloc decat propria gratificare.

5- creativitatea – iubiti obiectivele care invita solutii elegante, nonconformiste, tipul care necesita doze mari de creativitate umana. In mod interesant sunt aceleasi calitati pe care le gasiti atragatoare la un partener. Daca pui pe o lista calitatile ce le gasesti cel mai atractive la o persoana spre care ai o  atractie chimica, vei vedea ca aceiasi factori se aplica obiectivelor tale.

Stabilirea obiectivelor excitante – stabilind virtual orice nou obiectiv te poate face sa te simti bine si sa iti dea un surplus de energie pentru un timp, dar cat de mult va dura? Daca reactia chimica nu exista, actiunile tale curand vor esua. Daca nu exista atractie spre un obiectiv chiar daca pare inteligent si rezonabil, nu vei dori sa te implici si astfel nu vei reusi sa il atingi. Daca incerci sa mergi inainte oricum, vei suferi de o slaba motivatie si de tergiversari frecvente. Poate fi greu sa abandonezi astfel de obiective din cauza atasamentului fata de ele, dar incearca sa recunosti ca atractia chimica este la fel de importanta ca si  in relatii. Daca energia sexuala nu este in plan, pierzi foarte mult.

Transferarea obiectivelor existente – in timp ce gasesti ca este fara sens sa te agati de obiective ce nu te excita, vei observa ca poti cateodata sa transformi obiectivele existente, oferindu-le o noua energie sexuala. Aceasta inseamana punerea intrebarilor, ca :

– Cum pot face acest obiectiv mai provocator, indeajuns pentru a ma putea cu adevarat depasi ?

– Cum pot face acest obiectiv unic ?

– Cum pot face acest obiectiv mai indraznet ?

– Cum pot face acest obiectiv mai de impact, contribuind pozitiv la crestrerea altor persoane ?

– Cum pot face acest obiectiv mai creativ ?

Uneori este mai usor sa optimizati obiective ce se potrivesc cu declansatorii vostri de excitatie. Asa cum e important sa te bucuri de o chimie sexuala in relatiile tale romantice, la fel de important este sa te bucuri de  o rezonanta biologica cu obiectivele tale. Nu te multumi totusi doar cu chimia, ci trebuie sa te asiguri ca obiectivele tale se potrivesc valorilor tale si ca creaza acea scanteie biochimica.

Aduceti-va aminte ca intreg scopul alegerilor obiectivelor este sa iti pui in miscare gandurile si actiunile intr-o noua directie iar daca nu esti condus spre actiune inseamna ca ti-ai ales obiective proaste. Obiectivele trebuie de asemenea sa aiba un bun continut pentru a te inspira sa iei masuri, astfel obiectivele tale vor rezona cu factorii tai biologici de atractie.

One thought on “Energia sexuala

Leave a Reply