Conecteaza-te cu persoane pline de pasiune si pozitive

Exista un lucru in care probabil cu totii suntem de acord – persoanele din jurul nostru dicteaza succesul pe care il vom avea. Si tot ele pot prognoza esecul nostru. Nu exista un mod mai eficient si mai rapid de a umple golul dintre unde te afli acum si unde aspiri sa ajungi decat sa ai in coltul tau persoanele potrivite, ce sunt pasionate si care te sustin. Mediul este totul. Si este 100% in controlul nostru. Dar poate fi intimidant sa iti schimbi imprejurimile. Si majoritatea dintre noi nu facem nimic cu privire la acest lucru. Cu totii stim cat este de important sa avem conexiuni cu persoanele corecte. Stim cat de multe lucruri ar putea fi posibile daca am schimba imprejurimile. Am auzit povesti despre schimbarile pe care persoanele le-au facut, afacerile pe care le-au construit, greutatea pe care au pierdut-o, lucrurile pe care le-au experimentat – doar ca un rezultat al conexiuni cu persoanele corecte. Si totusi foarte putini dintre noi stiu cum sa abordeze aceasta schimbare. Avem tot felul de motive de ce nu facem conexiunile pe care am putea sa le facem – nu traim intr-un oras mare, suntem introvertiti, nu meritam aceste lucruri, nu avem nimic de oferit, nu stim de unde sa incepem, etc. Asa ca, nu facem nimic. Si prapastia dintre visuri si realitate se mareste.

Iata cele 11 moduri de a te conecta cu persoanele care fac esecul imposibil:

 1. Trebuie sa stii impactul pe care vrei sa il ai. Conexiunile incep cu mult inaintea primei interactiuni. Fii persoana care straluceste de pasiune. Lasa persoanele din jurul tau sa simta forta pe care impactul tau il va avea asupra lumii. Determina alte persoane sa isi impartaseasca pasiunile. Nu exista un mod mai autentic de a avea o conexiune.
 2. Concediaza prietenii toxici. Acest lucru este dureros, dar absolut necesar. Identifica persoanele din viata ta care observi ca in mod constant iti submineaza ideile. Acele persoane care nu te sustin si care te lasa fara puteri dupa o interactiune. Fa o lista. Trebuie sa incepi sa petreci cat mai putin timp cu ele.
 3. Gaseste noi imprejurimi. Daca iti lasi prietenii toxici, dar nu ai pe altcineva cu care sa iti petreci timpul, foarte probabil ca te vei intoarce la acestia. Ia-ti pasiunile si incepe sa frecventezi persoane in afaceri si in viata ce vad lumea in acelasi fel ca si tine.
 4. Creeaza o foaie de parcurs a relatiei tale. Scrie pe o lista persoanele pe care le doresti in coltul tau. Fii cat mai specific posibil –ideal cu numele complet sau macar cu aria sau industria in care doresti sa petreci cat mai mult timp. Daca nu stii pe cine ti-ai dori sa intalnesti este foarte putin probabil sa ii intalnesti vreodata.
 5. Descopera pe cine cunosti deja. Sansele sunt ca tu sau persoanele din jurul tau sa stie deja persoane care iti pot schimba lumea. Treci prin reteaua ta existenta de prieteni, colegi, grupuri de colegi de scoala, parteneri de sport, prietenii prietenilor, etc.
 6. Inroleaza ajutorul altor persoane. Doar aceasta actiune va face ca comunitatea ta sa explodeze cu persoane noi si interesante. Intreaba reteaua existenta pe cine cunosc care corespund criteriilor tale de persoane interesante. Nu parasi niciodata o intalnire fara sa intrebi daca exista o persoana ce ar fi bine sa o intalnesti si care ar beneficia si ea daca te-ar intalni. Intotdeauna incepe cu interesul celeilalte persoane in minte. Fii cat mai specific pentru a fi usor sa se gandeasca la cineva.
 7. Creeaza valori unice si invata sa ajuti alte persoane. Cu totii avem lucruri pe care le putem oferi altor persoane. Nimic nu te face sa te simti mai bine si nimic nu creeaza mai repede conexiunile autentice. Care sunt punctele tale forte unice, talentele si pasiunile tale? Abilitatea ta de a ajuta este limitata doar de creativitatea ta.
 8. Creaza conexiuni autentice online. In ziua de astazi exista o comunitate online pentru orice pasiune imaginabila. Trebuie doar sa o cauti. Alatura-te unui forum sau unui club specific. Vei fi surprins de ajutorul pe care il poti gasi acolo.
 9. Construieste comunitatea ta in persoana. Cat de curand poti transfera conexiunile virtuale in lumea reala? Indiferent cat de mic sau de mare este orasul tau trebuie sa gasesti persoane cu care sa poti petrece un timp productiv. Incepe sa participi la diferite evenimente din orasul tau si vezi ce se poate intampla.
 10. Fa persoanele o parte din lumea ta. Cu cat mai multe persoane cu atat mai bine. Iesi la intalniri, iesi la o bere, du-te la sala de sport cu cat mai multe persoane, calatoreste, etc. Fa orice poti pentru a face persoanele o parte din viata ta. Dar doar daca iti pasa cu adevarat sa le ai in viata ta. Persoanele vor vedea daca intentiile sunt mai putin oneste.
 11. Fii prezent. Nimic nu se intampla daca nu esti prezent. Daca nu trimiti un email, formezi un numar de telefon sau pasesti pe usa evenimentului programat, nu vei gasi niciodata imprejurarile de care ai nevoie. Si deseori acestea duc la 99% din rezultat – fii prezent. Acesta este singurul lucru care a dus la conexiuni care au schimbat lumea. Si este singurul lucru care va face acest lucru si in viitor.

Cele mai recente studii au demonstrat ca mai bine de 80 % dintre persoanele care muncesc nu sunt fericite cu munca lor. Si acest lucru este o tragedie. Inseamna ca majoritatea persoanelor din jurul nostru incurajeaza sa te multumesti cu o astfel de situatie. Incurajeaza aceste vieti de disperare tacuta. Distrug ideile noastre despre cum sa fii diferit si cred ca este o nebunie sa gandim ca putem sa mergem pe drumuri mai putin frecventate. Ne spun ca este imposibil sa construim o viata si o cariera in jurul muncii de care suntem cu adevarat pasionati. Cu cat petrecem mai mult timp in jurul lor cu atat incepem sa credem in aceste lucruri. Dar avem o alegere. Putem sa alegem sa ne inconjuram de persoane care inspira posibilitati. Alegerea este 100% a noastra.

Leave a Reply